Domov ŠPORTNO PLEZANJEŠPO Novice Vpis otrok v športnoplezalno vadbo

Vpis otrok v športnoplezalno vadbo

objavil Urška Jerenec
446 views

Alpinistični odsek Planinskega društva Domžale objavlja razpis za vpis otrok starih med 5 in 14 let k redni tedenski športnoplezalni vadbi. Vadba poteka v plezališču na Rodici, v prizidku Osnovne šole Rodica (Kettejeva ulica 13).

Prvi vpis (velja le za tiste, ki do zdaj še niso obiskali vadbe) bo potekal v četrtek 26. avgusta, med 17.00 in 19.00 v prostorih Planinskega društva Domžale (Kopališka cesta 4, Domžale – vhod za NK Bar).


Pogoj za obiskovanje vadbe
 je oddan vpisni list (priloga spodaj), urejena društvena članarina (članarina PZS pri PD Domžale znaša 8 €) in redno poravnavanje vadnine. Članarina PZS je obvezna zaradi zagotavljanja nezgodnega zavarovanja vadečih. Ob vpisu poravnate vadnino za mesec september in društveno članarino, če le-ta še ni urejena.

Otroci bodo razporejeni v skupine po starosti (urnik vadbe v prilogi spodaj). Obiskovanje drugih skupin ni možno. Otroci lahko vadbo obiskujejo tudi večkrat na teden, a v okviru svojih starostnih skupin.


Z vadbo pričnemo v ponedeljek, 30. avgusta 2021.
 V času šolskih počitnic in praznikov treningov ni. Pridržujemo si pravico do spremembe terminov vadbe, razvrstitve v skupino, spremembe vaditeljev in izpisa otroka v primeru neupoštevanja pravil.

 

Cenik vadbe:

  • 1 h vadbe na teden (starost med 5 in 8 let): 28 €/mesec
  • 1,5 h vadbe na teden: 32 €/mesec
  • 3 h vadbe na teden (2 x po 1,5 h): 52 €/mesec

Popusti: – 10 % za drugega otroka in – 20 % za tretjega otroka iz iste družine. Vadba bo obračunana mesečno. Račun boste prejeli na elektronski naslov, poravnate ga z nakazilom na transakcijski račun društva.
V primeru prenehanja obiskovanja treningov je potrebno otroka izpisati, kar storite s sporočilom na naslov spo.domzale@gmail.com.

 

Več informacij dobite na elektronskem naslovu spo.domzale@gmail.com.

 

Prilogi:

DOC Vpisni list
PDF Okvirni urnik vadbe za šolsko leto 2021/2022

Naroči se na obvestila
Obvesti o
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments