Domov ALPINIZEMNovice Vpis v vodeno športnoplezalno vadbo za odrasle in mlade

Vpis v vodeno športnoplezalno vadbo za odrasle in mlade

objavil Matej Ogorevc
581 views

Alpinistični odsek Planinskega društva Domžale objavlja razpis za vpis k redni tedenski vodeni športnoplezalni vadbi s trenerjem. Vadba je namenjena osebam, starejšim od 18 let. Vadba bo potekala v plezališču na Rodici, v prizidku Osnovne šole Rodica (Kettejeva ulica 13).

 

TRENUTNO SO ŽE ZASEDENA VSA PROSTA MESTA. ČE ŽELITE SE LAHKO Z MAILOM NA SPO.DOMZALE@GMAIL.COM POSTAVITE V ČAKALNO VRSTO. V PRIMERU, DA BI KDOR KOLI IZMED PRIJAVLJENIH PRENEHAL OBISKOVATI VADBO, VAS LAHKO KONTAKTIRAMO IN PONUDIMO PROSTO MESTO.

 

VPIS POTEKA PREKO ELEKTRONSKEGA OBRAZCA do zasedbe prostih mest (največ 8). Vadba bo potekala v plezališču na Rodici in sicer ob ponedeljkih med 20. in 22. uro. Z vadbo pričnemo v ponedeljek, 14. septembra 2020. V času šolskih počitnic in praznikov treningov ni.


Cena vadbe 
znaša 40 €/mesec. Ob vpisu poravnate vadnino za mesec september (seveda znižana za polovico, saj bo vadba potekala le pol meseca). Vadba bo obračunana mesečno. Račun boste prejeli na elektronski naslov, poravnate ga z nakazilom na transakcijski račun društva. V primeru prenehanja obiskovanja treningov se je potrebno izpisati, kar storite s sporočilom na naslov spo.domzale@gmail.com.

Pogoj za obiskovanje vadbe je izpolnjen elektronski prijavni obrazec, urejena društvena članarina in redno poravnavanje vadnine. Članarina PZS je obvezna zaradi zagotavljanja nezgodnega zavarovanja vadečih.


Prijava k vadbi je potrjena ob prejemu nakazila
 septembrske vadnine in ob poravnani članarini za leto 2020. Pravočasno vpisani v elektronski obrazec boste v roku nekaj dni prejeli na navedeni elektronski naslov račun za plačilo vadnine, ki ga morate poravnati pred pričetkom vadbe. V kolikor vašega nakazila ne bomo prejeli do navedenega roka, bo vaše mesto ponujeno prvemu na čakalni listi. Članarino lahko poravnate v času društvenih uradnih ur (srede med 20. in 21. uro), na bencinskih servisih Petrol ali preko spletnega obrazca PZS.

Več informacij dobite na elektronskem naslovu spo.domzale@gmail.com.

 

S plezalnimi pozdravi,
AO PD Domžale

Naroči se na obvestila
Obvesti o
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments