Domov ALPINIZEMNovice Izpit za pridobitev naziva ŠPORTNI PLEZALEC 1

Izpit za pridobitev naziva ŠPORTNI PLEZALEC 1

objavil Aleš Janžekovič
900 views

Komisija za športno plezanje razpisuje izpite za pridobitev naziva Športni plezalec 1. Izpiti bodo potekali v soboto, 24. marca in v nedeljo, 25. marca 2018 v Kranju (Dvorana Zlato polje). Obveščanje kandidatov bo potekalo po elektronski pošti, razpored kandidatov pa bo znan po koncu prijav. Popravni izpit bo potekal v soboto, 7. aprila.

Priprava na izpit je v pristojnosti društva oziroma inštruktorjev športnega plezanja z veljavno licenco. Priporočamo, da se vsi kandidati na izpit pripravijo pod nadzorstvom inštruktorjev, ki so za to usposobljeni.

Opravljen izpit za športnega plezalca 1 je pogoj za pristop na tekmovanja državnega prvenstva za vse kadete/kadetinje, mladince/mladinke in člane/članice. Vsi, ki spadajo v omenjene kategorije in želijo v letu 2018 urediti tekmovalno licenco, morajo imeti naziv vsaj športni plezalec 1. Prav tako je opravljen izpit za športnega plezalca 1 pogoj za kategorizacijo.

Prosimo, da prijave pošljete za vse kandidate društva skupaj na naslov izobrazevanje-ksp@pzs.si .

Prijava za posameznega kandidata vsebuje:

  • skeniran obrazec o preplezanih smereh (priloga 1),
  • skenirano potrdilo o opravljenem izpitu za pripravnika športnega plezanja (priloga 2),

Skupinska prijavnica ( priloga 3 v Excel tabeli) vsebuje osebne podatke kandidatov (ime, priimek, dat.roj, e-naslov,naslov bivanja), ki jo prosimo pošljite v excelovi tabeli.

Kotizacija za izpit znaša 40 € na kandidata, plačati jo je potrebno v skupnem  znesku za vse kandidate istega društva  na transakcijski račun PZS z naslednjimi podatki:

Delavska hranilnica, Ljubljana, IBAN:  SI56 6100 0001 6522 551, referenca:  00  16-21  ;

namen: »izpiti ŠP 2018« .  Rok plačila 16.3.2018. Kotizacija za popravni izpit znaša 20 € na kandidata.

Rok prijav je petek, 16. marec 2018. Nepopolne prijave in prijave, ki bodo oddane po prijavnem roku, se ne bodo upoštevale.

 

Vodja usposabljanja                                                                                                                     Načelnik KŠP

Matevž Bizjak                                                                                                                                  Aleš Pirc

Priloga_1_seznam_smeri-1

Priloga_2_potrdilo_pripravnik-1

Priloga 3 – Skupinska prijavnica izpit ŠP1 2018

Priloga 4 – INFO

Priloga 5 – kriteriji

Naroči se na obvestila
Obvesti o
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments